A Nyírségi szappan kiváló minőségű alapanyagokból készül, minden bőrtípus számára remek megoldást nyújtanak a mindennapos tisztálkodásra, bőrápolásra.

Bő választékban készülnek a natúr szappanok, kecsketejes, gyógynövényes változatban. Az illatok és színek hatalmas tárháza tárul eléd: megtalálhatod azt, amire szükséged van, bőrtípusodnak megfelelően. Teljesen vegyszermentesek, nem terhelik a szervezetet a káros kemikáliákkal.
Az illatok aromaterápiás hatásukkal fokozzák a kézműves szappan jótékony hatásait. 100 %-os tisztaságú természetes illóolajok megbízható forrásból származnak. Finoman nőies, gyengéden érzéki illatok mellett a gyógyhatású aromákat is találsz.
A színezésre használt agyagok, porok ásványi anyag tartalmukkal gondoskodnak a bőr egészséges szerkezetéről. A bőr mélyebb rétegeibe bejutva gondoskodnak a faggyúmirigyek harmónikus működéséről, harmonizálásáról.

Az egyedi, különleges motívumok alkalmassá teszik szeretteid megajándékozására a Nyírségi kézműves szappanokat.
Természetes, dúsan ápoló alapanyagok, friss házi kecsketej, gyógynövények gondoskodnak bőröd szépségéről, egészségéről. A család minden tagja számára a Nyírségi kézműves szappan a megoldás.
Natúr szappan
Nyírségi kézműves szappan természetes alapanyagokból természetesen Neked