A kozmetikai iparban méltán népszerű alapanyag a kecsketej, a kecsketejes szappan pedig a natúr szappanok között kiemelt szerepet kapnak. Természetes bőrápoló, kényezteti a bőrt.
A Nyírségi kézműves kecsketejszappan kizárólag friss házi kecsketej hozzáadásával készül. A kecsketej régóta ismert a népi gyógyászatban immunerősítő hatásáról. Vitamin-, ásványi anyag- és nyomelemtartalma különlegessé teszi. Minden bőrtípusra kiváló, de leglátványosabb változás a száraz, irritált, ekcémás, pattanásos bőrön tapasztalható, gyulladáscsökkentő hatású.

A természetes anyagok híveinek körében a kecsketejes készítmények a legkedveltebbek közé tartozik, méltán a legnépszerűbb termékek a kecsketejes szappanok.

bőrszépítő kecsketejes
a kecsketej bőrápoló hatása utolérhetetlen

A kecsketejes szappan a bőr tapintását kellemessé varázsolja. Már az ókorban használták szépészeti célokra, a luxus fürdők nélkülözhetetlen volt.

A Nyírségi kecsketejes kézműves szappan többféle változatban készül, kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával. Illatmentes, natúr változatban is népszerűek, de kedveltek a 100 %-os tisztaságú, megbízható helyről származó, bőrbarát illóolajok felhasználásával készült termékek is.
Az érzékeny bőrűek számára olívaszappant is készítünk, ami nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot. Természetes eredetű színező anyagokat alkalmazunk, pl. aktív szén, rózsaszínű agyag, zöldagyag, kurkuma. A variációk száma végtelen.

A kecsketejes kézműves szappan kiváló ajándékötlet. Ha szeretteidnek keresel ajándékot, a kecsketejes szappannal garantáltan örömöt szerzel.

A Nyírségi kecsketejes szappan tisztít, ápol, kényeztet! Természetesen Neked!