Olívaolaj a külsőnkre is!

 

 

 

Mindenki kíváncsi arra, hogyan lehet lehető legjobb eredményt elérni bőrápolás során, minél kedvezőbb áron.

Kitűnő megoldásokat javaslunk most Nektek: 


Az olívaolaj a benne található hatóanyagoknak köszönheti bőrszépítő, bőrpuhító hatását. Rendkívül magas az E-vitamintartalma, ezáltal fiatalít. Segíti a bőr egészségének megőrzését, a bőr regenerálódását, gátolja a mélyrétegű vízvesztést. Válaszd az extraszűz olívát, ebben található meg a legtöbb hatóanyag.


Az olívaolajos bőrápolás szoláriumozás és erős igénybevétel esetén különösen ajánlott. 

Rendkívül gazdag antioxidánsokban, vitaminokban és egyéb biológiailag aktív anyagban. Remek kozmetikai szer, az összes bőrtípushoz, különösen az a száraz bőrhöz és a száraz töredező hajhoz.

—————————————————————————
Tippek az olívaolaj felhasználására a testápolásban:

ARCRA, TESTRE: Az olívaolajos mosakodás nem csak tisztítja a bőr bármely típusát, hanem megvédi a kiszáradástól, rugalmassá és elasztikussá teszi azt. Ennek eléréséhez az olajjal telt tégelyt (edényt) forró vízbe rakva melegítsük fel. Ezután a forró vízben mártsunk bele egy vattapamacsot a meleg olajba. Ezzel a pamaccsal töröljük át az arcunkat, a nyakunk és a dekoltázsunk bőrét. 2-3 perc múlva papírszalvétával itassuk el a maradék olajat vagy meleg vízzel mossuk le azt.

Fürdővízhez is adhatod önmagában vagy illóolajokkal együtt, bőröd selymesebb feszesebb lesz. Alkalmazhatod bármilyen gyakorisággal, akár hetente. Amivel számolnod kell, az a kád szélén lerakódó olívacseppek. Egy kis mosószódával, szódabikarbónával könnyedén eltávolíthatóak.

Száraz, megviselt ARCBŐRre és KÉZre: a megtisztított arcbőrbe egy fél evőkanálnyit masszírozzunk be és takarjuk le arcunkat törülközővel és pihentessük így 2-3 percig. Ezután mossuk le arcunkat vízzel vagy itassuk fel a felesleget papírtörlővel.

 

Az olívaolaj egyedülálló bőrápoló
Extraszűz olavaolaj külsőnkre is

 

Minden szappanunk tartalmaz olívaolajat, mert különösen hatékony bőrápoló, lágyítja, fiatalítja a bőrt. Sejtépítő, bőrfeszesítő hatású. Azok a szappanok, melyek nagy arányban tartalmaznak olívát, a kellemetlen bőrtünetekre is gyógyírt jelenthetnek. A bőrirritációkkal küzdők szívesen használják, különösen az illat- és színezékmentes típusú változatokat. A Nyírségi Prémium olívaszappanról itt találsz bővebb információt a holt-tengeri iszapos olívaszappanról pedig itt olvashatsz még. Amire ne számíts, az a dús habzás. Az olívaszappanok visszafogott, selymes habzásúak.

Leave a Reply