Üdvözöllek, Kedves Látogató a Nyírségi kézműves szappan oldalán!Természetes alapanyag, bőrbarát termékek

Nagyon jó helyen jársz, itt megismerhetsz minket, Natúr világosokat. Bepillanthatsz az általunk készített Nyírségi kézműves szappan választékának múltjába, jelenébe és jövőjébe is.
2012. karácsonya előtt készítettem az első szappanomat, kizárólag itthoni felhasználásra, mert gyermekem bőrbetegségére szerettem volna természetes gyógymódot találni. Egy-egy darabbal megajándékoztam a tágabb családtagokat, barátokat is.

És jött a meglepetés: mindenki örömmel fogadta, kérték az újabb és újabb termékeket, mutatták a ragyogó eredményt, melyet kizárólag a szappanjainknak tulajdonítottak, ajánlották ismerőseiknek is.
És ez szerelem volt első látásra!

Gyermeteg lelkesedéssel, hatalmas izgalmak közepette kezdtem tanulni a szappankészítés minden csínyját-bínyját, technikákat. Folyamatosan tanulmányozom a gyógynövények titokzatos világát. Bámulatos volt a felismerés, hogy mennyi mindenre nyújtanak megoldást a természet kincsei. Mindenből a legjobbat szeretném nyújtani Neked!

Imádom a kézzel fogható eredményeket, saját szememmel láthatom a szappanjaim megformálódását, az emberek bőrének csodás átalakulását.

A Nyírségben élek családommal, innen ered a Nyírségi kézműves szappan elnevezés. Hálás vagyok nekik, mert támogatásuk nélkül ez a honlap nem jöhetett volna létre, mindig mellettem voltak, segítettek. A többes számot is ezért használom gyakran, mert bármilyen nehézségem adódik, hozzájuk fordulok segítségért, számíthatok tudásukra, ötleteikre. Ennek az összefogásnak a gyümölcse a


Nyírségi kézműves szappan: a Családi és a Prémium szappancsalád.

A vidék szépsége, a napsütés simogatása, az alföldi élet tisztasága, az EGÉSZ-SÉG fontossága, mindez megtalálható a szappanjainkban.

És ami még nagyon fontos számomra: sok-sok örömöt szerezni Neked, hogy elégedetten használd termékeinket.

Nyírség
A vidék szépsége, természetessége, békéje

 

Egy jó kézműves szappan ilyen:
* Kiválóan tisztít, ápolja a bőrt;
* Nem allergizál;
* Kizárólag természetes alapanyagokból készül

Ezek nem extrák, ez az alap!

Miért válaszd éppen a Nyírségi kézműves szappant a Natúr világtól?

A Nyírségi szappan biztosítja számodra:

* Garantált minőség! Ami azt jelenti számodra, hogy ha nem vagy megelégedve a termékkel, választhatsz másik szappant, de ha kéred, a vásárlás összegét is visszafizetjük: 100 %-os elégedettségi garanciát vállalunk!

* Gyorsan reagálunk bármilyen igényre:
— ha a készlettől eltérő igényed van, jelezz bátran, mi elkészítjük számodra a szappant;
— ha szeretnél eltérni a postai szállítástól, az is megoldható, csak szólj;
— ha egyedi szappant szeretnél valamilyen alkalomra, egy szavadba kerül, teljesítjük a kérésedet;
— csomagolással kapcsolatban merül fel kérés, nincs akadály, teljesítjük az egyedi megoldásokat is;

* Kérésedre rendszeresen küldünk e-mailt az aktuális akciókról, eseményekről.

Ha igazán jó szappant szeretnél, akkor ne érd be egy jó szappannal, ha igazán igényest és megbízhatót akarsz, akkor a Nyírségi kézműves szappant választod a Natúr világtól!

 

TERMÉSZETESEN TISZTÍT, ÁPOL, KÉNYEZTET!
TERMÉSZETESEN NEKED!

Natúr szappan
Nyírségi kézműves szappan természetes alapanyagokból természetesen Neked

 

Rendelés és egyéb információk:

Vizniczkiné Kozma Mária
 4244 Újfehértó, Hunyadi u. 19. sz.

Tel.sz.: 06-30/426-5762

Email: info@nyirsegiszappan.hu

Egy vásárlónk írta:
„Tudjátok, miért szeretem a szappanjaitokat?
Mert olyanok, mint én vagyok.
A nyár jut eszembe róla. Egy kellemes augusztusi délután. Színes, zamatos, lédús, ízletes, illatos, üde.
Amikor beérik a termés. Amikor rendezett sorban tele a kamra érett gyümölcsökkel, zöldségekkel, befőttekkel, lekvárokkal. A bőség.
Nehéz ezt az érzést szavakkal kifejezni. Érett, tiszta, elégedett, biztonságos. Egy képet látok magam előtt: gondozott gyümölcsös kert, mellette hatalmas búzamező, pipacsokkal szegélyezve. Ezt látom a lakásom ablakából. Amikor megfordulok, akkor a kamrát látom és elégedettség tölt el.
Amikor azt érzem, hogy a jól végzett munka jutalomért áhítozik. Ekkor belehuppanok a vízzel tele kádba és előveszem a kecsketejes szappant. A Tiéteket, valamelyiket, amelyikhez kedvem van: frissítő mentás, finom nőcis rózsa illatú, romantikus gyöngyvirágos, nyugtató levendulás, fiatalos fahéjas, a természetes illatmentes. Nem tudok betelni velük! Köszönöm ezt az érzést!
Sok sikert kívánok Nektek továbbra is, és kívánom, hogy minél többen tapasztalják meg az életérzést, amit a Nyírségi kézműves szappanok nyújtanak!
Kné Zsuzsa”