Kecsketej szappan természetesen

posted in: Szappanok | 0

Kecsketej szappan a legjobb választás!
Pontosítom ezt a kijelentést: legjobb választás ha természetes alapanyagú tisztálkodó szert használunk.

A kecsketej szappan már csak “hab a tortán”! Ha olyan terméket használunk, amiben nincs semmilyen mesterséges, bőrt irritáló anyag, akkor szervezetünkért, bőrünk egészségéért már megtettünk szinte mindent.

A kecsketej ősidők óta az egészség, az erőnlét ikonja. Szinte utolérhetetlen összetevőivel betegségek megelőzésében, legyőzésében élen jár, gyakran vetekszik a gyógynövények hatásaival. Családunkból is több példát tudnék sorolni, hogyan gyógyultunk ki pl. állati szőr allergiából, növényi pollenallergiából. Hogyan erősödött a gyermekek immunrendszere, szervezetük ellenállóbbá vált vírusokkal, baktériumokkal szemben.

Házi tej
A tej, főleg a kecsketej: Élet, erő, egészség!

 

És igen, használható fürdővízben is. Néhány decilitert, fél litert öntünk a vízzel teli kádba. majd belecsusszanunk a meleg vízbe. A luxus élménye mellett bőrtápláló és hidratáló hatását is megtapasztalhatjuk. A bőrünk megfiatalodik, hiszen gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket. A bőr felszíne levegőhöz jut, vitalizálódik, feszesebb lesz. Regenerálódást segíti, gyulladáscsökkentő hatása révén a bőr természetes hámképző folyamatait támogatja.

Kecsketej szappan használata hasonlóan luxus élményt nyújt, ugyanakkor táplálja a bőrt. Minden bőrtípus számára rendkívül előnyös a használata, a szappan egyéb összetevői határozzák meg, melyik bőrtípus számára a legideálisabb. Bőröd tapintása puha és selymes.
Pikkelysömörrel, ekcémával küzdők is bátran kipróbálhatják a kecsketejes szappant. Számukra legkedvezőbb  az illatmentes, színezékmentes változatok, különösen a Nyírségi kecsketejes szappanok közül az olívaszappanok, melyek speciálisan érzékeny bőrűek számára kialakított receptúra alapján készülnek.
A kecsketej szappan használata során megtapasztalhatod, hogy nincs viszketés, eltűnnek a kiütések. Bőröd sima, egészséges szerkezete hálás a természetes alapanyagú tisztálkodószer használatáért.

Valóban a kecsketej szappan a legjobb választás!

levendula szappan
Örömteli a fürdetés kecsketejes szappannal

 

Gyerekeknek és felnőtteknek, nőknek és férfiaknak, érzékeny bőrűek és erős, ellenálló bőrűek számára egyaránt!

Kitűnő ajándékötlet a kecsketej szappan, hiszen különleges, egyedi termékek, ezzel biztosan örömöt szerzel szeretteid számára.
A Nyírségi szappanok bőséges választékában is találsz kecsketej szappant. Kattints ide, válogass kedvedre!

Természetesen tisztít, ápol, kényeztet! Természetesen Neked!

Leave a Reply