Gyógyszertári aktív szén – tiszta, egészséges bőr

Egyik kedvenc alapanyagom az aktív szén. Hogy miért? Mert a legnépszerűbb szappanokat aktív szén segítségével készítem.

Mi a magyarázat?

 

Ősidők óta ismert az aktív szén gyógyító, méregtelenítő hatása. Kortól, nemtől függetlenül alkalmazható hatékony bőrápolószer.
Irritáció nélkül megszabadulhatsz a kellemetlen bőrtünetektől. Egy univerzális csodaszer a gyógyszertári (orvosi) aktív szén!

 

Kézműves szappan
A Nyírségi kézműves szappan természetesen tisztít, ápol, kényeztet

 

**** Ha tökéletes arctisztításra vágysz, akkor az aktív szenes szappanokban megtalálod a megoldást! Az apró szemcsék eltávolítják a felső, elszáradt hámréteget, ezzel megújítja, vitalizálja a bőrt.  Bejutva a mélyebb rétegekbe is kifejti kíméletes, utisztító hatását, magához vonzza a szennyeződéseket.

**** Gyulladásos bőrre hatékony fertőtlenítő hatásával felüdülést jelent. A pattanások leszárítását meggyorsítja.
Próbáld ki: készíts arcmaszkot a szappan habjával, hagyd megszáradni 10-15 percig, majd alapos langyos vizes öblítés következik. Magad is megtapasztalhatod antibakteriális, bőrnyugtató hatását.

**** A tinik körében legnépszerűbb a fekete szappan. Szájról szájra terjed, hogy mitesszerek eltávolításában, pattanások leszárításában páratlan a teljesítménye a gyógyszertári szénpornak.

**** Zsíros bőr kellemetlen tüneteitől nem csak a kamaszok szenvednek. Önbizalom és közérzetromboló a fényes, pattanásos, aknés arcbőr. Az orvosi aktív szén a faggyúmirigyek működését harmonizálja, a fényes bőrfelszínt megszépíti, egészséges, üde fényűvé varázsolja.

**** Az aktív szén képes a méreganyagokat megkötni, ezzel tökéletesen fertőtlenít. Megnyugtatja az irritált bőrfelszínt, megakadályozza a pattanásos bőr felülfertőződését.

**** A bőr természetes sejtregenációs folyamatait aktiválja, megerősíti a bőr védekező képességét a környezet káros hatásaival szemben.

 

 

A pattanások réme
Zsíros, pattanásos bőrre természetesen

 

A beltartalom mellett a külső legalább annyira fontos!

Személyes találkozásaink alkalmával az aktív szenes termékek ragadják meg legjobban a figyelmet, hiszen mutatós, egyedi külsőt kölcsönöz a kézműves szappanoknak. Nehéz ellenállni a csábításnak, hiszen egytől egyig mind-mind tetszetős natúr termék. A különböző mintázatok gyönyörködtetik a szemet, és a lelket is.

Amikor ajándékot választunk, fontos az ajándék külleme, a termék megjelenése, különlegessége. Ekkor is előnyben részesül az aktív szenes kézműves szappan.

Kattints ide, és bővebb információt kapsz az aktív szenet tartalmazó natúr szappanokról.

 

Leave a Reply