Fekete szappan használata

posted in: Szappanok | 0

A Nyírségi Prémium Fekete szappan használata minden bőrtípus számára ajánlott. Leglátványosabb eredményt a zsíros, pattanásos bőr tisztításával, ápolásával érhetünk el.

Fekete szappan használata során a bőröd nem szárad! Sőt, tápláló olajok hozzáadásával gondoskodik a puha tapintású, egészséges bőrszerkezetről.

Természetes, bőrbarát alapanyagai révén kíméli az arcbőrt, semmilyen irritáló anyagot nem tartalmaz. Amit tartalmaz: a bőrápláló olajokon kívül gyógyszertári aktív szenet és holt-tengeri iszapot.

Az aktív szén selymes, különleges színt kölcsönöz a szappannak. Extra hatékony tisztító és méregtelenítő anyag. A bőr mélyebb pórusaiból is magához vonzza a szennyeződéseket, méreganyagokat. Így gyulladáscsökkentő és mélytisztító hatású is egyben. Fertőtlenítő tulajdonságával segíti a gyulladásos tünetek mielőbbi enyhítését. Nyugtatja a bőrt.

A Nyírségi Prémium Fekete szappan használata során dús hab képződik. Segíti az elhalt, száraz hámsejtek eltávolítását, így a bőr felfrissül, megújul. Oxigénhez jutva új életre kel nem csak a bőr felszíne, hanem a mélyebb rétegek is.

A pattanások ellen
Zsíros, pattanásos bőrre természetesen

 

Kíméletesen tisztít, ugyanakkor rendkívül hatékony. Használhatod minden nap.

Ha bőröd érzékeny, irritált és már annyi mindent kipróbáltál, akkor se add fel! A Nyírségi Prémium Fekete szappan használata új esélyt ad arra, hogy arcbőröd kisimult, tiszta, gyulladásmentes legyen.

Természetesen, hagyományosan is tisztíthatod arcodat: a megnedvesített kezeddel képzel habot, és azt viszed fel az arcbőrödre. Hatékony és takarékosabb megoldás, ha benedvesített szivacsot használsz, ezzel törlöd át gyengéden az arcbőrödet, dekoltázsodat. Sminkeltávolításra is remekül bevált a fekete szappan.

Méltán a legnépszerűbb termékek közé tartozik. Kortól és nemtől függetlenül bárkinek szeretettel ajánljuk!

“A fekete szappanotok valami csoda! Legszívesebben hangosbemondóban hirdetném, hogy mindenki tudjon róla. A pattanásaim leszáradtak, gyulladásnak nyoma sincs! Öröm és boldogság van nálam, mióta használom. Üdv. Bea”

A fekete szappan receptjének összeállításakor gondoskodtunk tápláló olajok, hatékony összetevők minél nagyobb arányáról. Extra mennyiségű sheavaj, ricinus és lenmagolaj hozzáadásával biztosítottuk, hogy a szappan hatékonyan táplálja a bőrt, gazdagon táplálja számtalan ásványi anyaggal, nyomelemmel a bőrszerkezetet.

Fekete szappan minden nap
Tiszta, rugalmas, ápolt arcbőr

 

A Nyírségi Prémium Fekete szappanokat ide kattintva vásárolhatod meg.

 

Leave a Reply